| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Má toho teda malej naloženo dost, chudáček.

Fyzicky NIKDY netrestám, je to ponižující pro obě strany. Ale stojí mě to mnoho sil: Jsem cholerik, strašnej, starší dcera taky, takže občas zařvu (občas si jdu i bouchnou na wc do zdi, abych si ulevila~t~). U nás teda fakt púlatí, že čím víc jsem v pohodě já, tím více jsou v pohodě děti...a naopak. Ale nic není ideální, takže já se hodně snažím vidět to z pohledu dětí, hodnotit, zda je můj požadavek opravdu oprávněný, uděkat maximálně kompromis a domluvit se. Pokud nelze, děti se šprajcnou, snažím se vyloučit, zda to není z jejich strany únava, hlad (což u tvého malého může hrát velkou roli). Ono asi poslouchat s ADHD je opravdu někdy nadlidské úsilí a myslím, že ačkoli by asi i chtěl poslouchat, nezvládne to. Já bych asi netrestala, chválila za malé, dílčí cíle, neúsoěch bych spíš "rozebrala" s ním, snažila ho navézt na přirozené důsledky jeho chování. A hodně bych se snažila saturovat to, aby se sám cítil být úspěšný.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.