Já je neznám ani z rodiny.cz. Nikdy jsem tu nic takového nečetla.
Osobně si myslím, že spousta dětí má na něco talent a je v něčem dobrá (nebo spíš každé dítě). Odborníkem na to, v čem je moje dítě dobré, jsem já a ne sousedka nebo kámoška z hřiště. Takže já se nebojím říct třeba (teď napíšu, čím se reálně chlubím, abych byla konkrétní): "Moje dítě má neuvěřitelné jazykové nadání, mluví ve větách od 10 měsíců, ve třech zvládalo Ř, ve čtyřech letech chápalo ironii a sarkasmus, v pěti támhleto, atd ..."
No, tak jasně, že je to neměřitelná věc, nemám to podložené žádnými testy ani přijímačkami na MatFyz a takových dětí je hromada. Ale prostě si to myslím a nevidím důvod se tím nepochlubit. A jestli si někdo řekne, že jsem nafoukaná káča, tak je to jeho problém.
A opačně, pokud mi někdo řekne, že jeho dcera je krásná a bude Miss World a já v ní vidím pomačkanou bramboru, tak si řeknu, že rodič vidí vždycky svoje dítě jako to nejkrásnější a nijak s ním nepolemizuju, ani v duchu.
Takže asi chápeš, že s tímhle mým pohledem jen s obtížemi rozumím, o co tady vlastně Silvii jde.