Ahojky holky,
jak si užíváte prázdniny? U nás super,ikdyž chodím ještě do práce,ale Erik s pátou si prázdniny užívají naplno,jsou s dědou každý den na Rozkoši na rybkách a tam i přespávají
Tobíšek ještě chodí do školky,ale je tam méně dětí a paní učitelky si s s dětmi užívají letní pohodičku na zahradě
nám opět změnili v práci termín celozávodní dovolené,už mě fakt štvou,ale nějak to dopadne
jinak jsme pořád na zahradě ve velkém bazénu,tam je ted nejlíp
zjistila jsem,že moje kamarádka z práce jedou taky do Chorvatska a budou od našeho ubytování 15 minut autem
,takže jsme se domluvili,že až nám skončí ubytování tak se přestěhujeme na 2 dny k nim do kempu a prodloužíme si dovču,náš Páta je o rok mladší než jejich syn,kluci už se spolu viděli,hráli si
,takže se těším o to víc,manžel není proti, prý jsem to skvěle vymyslela,akorát říkal,že si nahlásí v práci raději o týden delší dovolenou,což není problém
kamarádka jedou autobusem a mají nástup v den ,kdy my bychom měli odjet,takže z našeho kempu odjedeme a přestěhujeme se do kempu k nim,stan s sebou stejně bereme,protože jedeme na 2 dny před Chorvatskem ještě na Balaton do Madarska,no já to vždycky musím svými nápady nějak oživit
,ale naštěstí doma není nikdo proti