Přidat odpověď
Balci, tak to máte dobře naplánováno.
My jsme kdysi dávno jeli do Chorvatska na dovču a týden před náma tam byli moji rodiče a meli sebou naše 2 děti (tehdy jsme měli jen 2). Takže jsme si je tam jen u nich vyzvedli převezli o kousek dál a děti si užily moře 2 týdny.
Já mám teď Eli u babičky, právě se z Chorvatska vrátili a teď jí mají na Šumavě na chatě. Míša byla na táboře, ale jen 6 dní, protože chytila angínu. Takže nic moc a teď v těchto vedrech trčí doma na antibiotikách. Ještě má jet na jeden tábor, tak snad ten vydrží až do konce.
My se teď vrátili z cyklovýletu (jen my 2 s manželem + Lucka). Původně jsme chtěli jet na 3 dny, ale zapíchli jsme to už dnes, to horko je šílené, ale hlavně nás bolí zadky od sedla. Ale cílem bylo dojet od nás až do Děčína a to jsme splnily a dojeli ještě i zpět do Ústí nad Labem. A protože vlak měl hooodně velké zpoždění, tak jsme stihli i vlak domů a nemuseli čekat na další. Za 2 dny jsme ujeli dohromady 150 km. Loni jsme jeli úsek z Děčína do Pirny, a známe i jiný úsek, takže ve výsledku máme zmapovanou trasu z Prahy do Pirny (to je asi 10 km před Drážďama.)
Na dovolenou plánujeme jet někam k Liptovskému Mikuláši. Tak pokud máte někdo nějaké zajímavé tipy na výlet v Nízkých Tatrách, případně v tom blízkém okraji Vysokých Tater, tak uvítám. Ještě chceme jet na Malou Fatru - tu už znám, tam výlety naplánované mám.
Předchozí