| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak opět změna -
- syn to udělal a do školy jel s klukama autem. Ze mě ( a nejen ze mě ) si vystřelil.

Včera jsme se viděli, popovídali jsme co a jak, atmosféra byla v poklidu a řekla bych, že ok. Omluvil se mi, neuvědomil si důsledky a ani to, jak to se mnou nyní cloumá - on ví o nějakých zprávách a útocích na mou osobu ( strejda mu dával číst - což já nechápu...), přesto si vystřelil.
Jsem ráda, že to dal :) a nezlobím se na něj.

Jinak, jak tu někdo z vás psal, že jsme všichni labilní - abych řekla pravdu, brácha má papíry na hlavu téměř od narození, má brát léky, ale ty nebere. Přesto ho to neomlouvá jak se ke mně chová včetně nočních sms. A já si občas už taky příjdu labilní, takže zase tak daleko od pravdy to není.

Můj vztah s partnerem - není to debil, je to hodně silný člověk, ale ruku na srdce. Kolik chlapů, kteří podnikají ( ne ve velkém, ale v malém měřítku, jsme jen my dva - já zaměstnanec, přesto jakž takž se uživíme ), dokáží vydržet vztah s matkou a jejich dětmi, když nikde není žádná pomoc z druhých stran, matku se snaží podporovat jak jen může, do toho dělá od nevidím do nevidím, její nejstarší dítě nejen že má probém ( to by nebyl ten problém jako takový ), ale dělá problémy jiné ( krade, lže, je vulgární na okolí, které se stupňuje díky hormonům ). Do toho sám má starosti nad hlavu - musí neustále všechno dělat kolem podnikání ( já jsem jen malý článek v tom všem - jen objednávám, prodávám a dělám stránky, obstarávám shop ), zařizuje ještě mimo podnikání, má sám starosti ( hypotéka, přestavba domku vlastními silami - na řemeslníky nejsou finance - který je jak na bydlení tak i na podnikání, ovšem ani jedno není 100% ). Už vidím, jak všichni vaši manžílkové by tohle dali a vy samotné taky. Ono je jednoduché radit, když člověk v tom není a nezažil. Jak se říká - po boji je každý generál, ale já se opravdu snažím se z toho všeho nezbláznit, ale přesto být VŠEM dětem oporou. Ale pokud dávám, potřebuju i brát. A když někdo z rodiny nedává, ale sám jen bere a natahuje ruku, tak už jednou ta veškerá síla je pryč. A není to o BEZPODMÍNEČNÉ lásce, tu já mám.
Ono to vypadá, že vydírám... - ne, jen chci, aby se začal chovat zodpovědně a postavil se na nohy. Věčně ho totiž za ručičku vodit nebudu. To, že ho dám někam pryč, ještě neznamená, že se ho definitivně zbavuju a předávám péči o něj někomu jinému. Jen využívám pomoci, pokud to lze a je to legální. To jako byste mi tvrdily, že když je člověk nemocný a potřebuje lékařskou pomoc ( vážně nemocen ), tak ho toho nemocného nikam nepošlete, protože se vy o něj musíte postarat, že je to vaše povinnost atd... - blábol, že ? Ono chvíli to půjde, ale pak ty síly taky jednou dojdou - ať už psychické, tak i fyzické.

Včera jsme spolu dlouho mluvili o tomhle všem, vidí to stejně. S jeho problémem jsem tu vždy byla, jsem a vždy budu. Vždycky to rameno, vrbu, skálu u mě najde....ale bohužel nemůžu tu být jen pro něj a ostatní stranit, nebo nedej Bože, jejich problémy brát na lehkou váhu....
Bohužel on nikam k psychologovi nepůjde - pro něj to nemá smysl, neví, o čem by tam měl mluvit. Nutit ho nehodlám, jen nabízím a to průbežně. Když ho donutím, bude to bojkotovat. V tomhle ho dost znám a mám také zkušensoti - musí sám, aby to mělo smysl.
Jak některá z vás tu psala - musí chtít VŠICHNI členové z rodiny spolupracovat, pokud jeden článek bojkotuje něbo vypadne, je to o ničem. A pro mě je to další promarněný čas a energie vydaná navíc pro něco, co nemá a nebude mít smysl. A já tu energii potřebuju využít, ne s ní plýtvat.
Ne, neschovávám za ostatní děti, ani se tím neomlouvám - tak to prostě je.

S bydlením větším - jo, když půjdu do podnájmu, budu se muset každý měsíc obávat, zdali mi jednou pan majitel neřekne, že za 3 měsíce potřebuje byt pro své příbuzné. Díky, už jsem si toho podnájemníkování užila až až a i když to zní blbě, jsem ráda, že máme kde s dětma bydlet a nebát se, že nás někdo vyhodí. Můžu si zde dělat téměř co chci, nemusím se tolika obávat, že když mi holky ( bohužel teď ) třeba zničí zeď, co na to pan majitel apod...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.