Přidat odpověď
Můj syn nastoupil do školky a můj problém se týká jídelníčku. Obědy ponechám stranou, ale problém mám se svačinami. Skoro každý den je k oběma svačinám chleba. Jogurt jednou týdně, zelenina vůbec, pouze třeba jedno kolečko rajčete (jednou až dvakrát týdně), ovoce asi dvakrát týdně. Vadí mi svačiny jako chleba s Ramou a marmeládou (případně s Ramou a medem, nebo s Ramou a rajčetem - jedním kolečkem), uherská pěna, hermelínová pomazánka... Mluvila jsem s jednou maminkou, která to prý chtěla řešit minulý rok a učitelka s ředitelkou ji umlčely tím, že prý si nikdo jiný nestěžuje a že mají jen určitý finanční limit a prý se musí řídit normami. Ten finanční limit chápu, ale chleba s Ramou a rajčetem má cenu kolika, dvou korun? Navíc by se určitě ušetřilo pár korun tím, že by dětem nedávali Dobrou vodu a ochucené minerálky. Co se týče norem, vyhledala jsem si spotřební koš, ze kterého nic nevyčtu a taky pochybuju, že by se v něm vyskytovaly plísňové sýry a trvanlivý salám pro tříleté děti. Dá se jídelníček nějak změnit? Jak bych měla diplomaticky postupovat, aby došlo k domluvě a ne k hádce?
Předchozí