A ještě poznámka k zelenině u knedlíku - současné užití knedlíků nemá příliš hlubokou tradici. Dřív se ke knedlíkům podávalo té zeleniny daleko víc, a to v podobě, která má analogii ve slovenském prívarku. V ČR se jako prívarok dochovalo prakticky jen zelí a špenát. Přitom ve starých kuchařkách najdeš ohromnou škálu "přívarků" - fazolkové, kapustičkové, tykvové, ředkvičkové....zelenina byla nedílnou součástí jídla jako celku. Soudobé vynechání přívarkové zeleninové části je výsledek několika posledních destiletí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.