Moje řeč s tou solí. Tuhle jsem si vyzvedávala školkový oběd a nebylo k jídlu, jak to bylo slané. Co se pořád ostatní starají o návyky v jiných rodinách? Někdo nesolí, nejí knedle a preferuje těstoviny. Druhý třeba mastí hry na PC nebo karty. Ad "dámička" ... jak to souvisí se stravováním její dcery, že chodí na kafíčka a do fitka? Taky cvičím a chodím na kávu, no a co jako? Kdo nepije kafe a nehraje třeba vybíjenou je lepší máma s kvalitním jídelníčkem?
Ohledně diskuze "Lze změnit jídelníček ve školce" mi to teda nepřijde až tak na bednu nedávat dětem uherák a hermelín. A polské sladké tyčinky, co mají v Kauflandu 100 ks za 250,- kč, taky nehýkám radostí nad takovou svačinou ...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.