"chtěla, aby na ni Mystik útočil".
Tak zrovna tohle si já, jako bejvalej skokan na špek, tedy nemyslím.
Přikláním se k názoru Monty, že se Mystik prostě na Zufi zaměřil proto, že reagovala hodně a určitým způsobem, v podstatě stejnej princip jako šikana - kdo si šikanujícího nevšímá nebo ho pošle do prd.le, ten má pokoj, protože nedává kýženou odezvu a toho šikanujícího to přestane bavit.
Dávat Zufi za vinu TOHLE by se mi nelíbilo, protože si ještě pamatuju, jaký jsem měla pocity, když jsem taky tak reagovávala a byla tudíž snadnou kořistí, a ty pocity byly dost podobný tomu, jak se tu projevovala Zufi - nevěřícnost, co jsem udělala špatně/proč tomu člověku vadím, když nedělám nic špatnýho, bezmocný a jistě neúčinný vztekání, které pro toho šikanéra muselo být neskutečně zábavné
.
Jo, je to svýho druhu naivita, zejména u člověka, kterýmu není 12, ale 50, ale vyčítat mu to v tomto kontextu mi přijde strašně nefér.
Tohle mluvím jen o těch reakcích na Mystika.
Jestli tam bylo nějaký střídání nicků a útočení sama na sebe, tak to je samozřejmě jiný kafe, ale víme, že to tak opravdu bylo? Mně to z toho, co psala Roni, nevyplynulo, a říkám si, jestli vy, co to tvrdíte, to fakt s jistotou VÍTE a když jo, tak jak (když ne od Roni), protože to je docela vážný obvinění a kdyby to nebyla pravda, tak by bylo zatraceně blbý Zufi v tomto křivdit.