| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

~t~~t~~t~

Dobrý...,přidám pár dalších.

Zuby, koupel, ruce - proč já mám jít první? Já byla minule, teď ať jde ona...~8~
Nádobí, zametání - proč pořád já ? Já to dělám pořád a ona nikdy, jen úkoly...~8~
Věci ze sušáku - nebudu to uklízet, to nejsou moje věci...~8~
Věci z pračky pověsit - proč pořád na ramínka ? Mě to nebaví, večer ( 18 - 19 hodina ) to věšet nebudu....~8~
BOty, taška - neustále se to válí v chodbičce, která je maliná a člověk ptřes to hned demčenými dveřmi zakopne a letí vpřed do obýváku. Upozorňování jako by nebylo...~8~
Krabička na svačinu - jakmile nastává víkend, zapomíná se na ní vesele až do pondělního rána...~l~~8~
Bačkory na nohy - neustálé !! napomínání. Za den aspoň milionkrát a stejně, chodí si bosky a pak chrchlají a mají rýmu...~8~
Příprava jídla na stůl ( večeře, oběd svačina ) - uklidit stůl znamená POUZE A JEN odsunutí věcí kamsi....~8~
Převlečené věci mají mít pod stolečkem - mají zaházené za postelí a denodenně je musí pak lovit včetně učení, knížek, pastelek, hraček, dek a polštářů....~8~~8~

Jestli tohle fakt přežiju, přežiju cokoliv...~t~~n~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.