| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Fren, napisu ti pohled z druhe strany. Moje tchyne byla taky podobneho smysleni jako ty, nic ji na mne nebylo dost dobre, na jejim synovi taky ne, protoze to proste bylo po nasem a ne po jejim. Na vanoce nam treba nabidla, ze mame prijet rano /ja a pritelkyne druheho syna/, jit s nima na prochazku, na kterou chodi co rok, pak se na vecer nekam ztratit/ nejspis do hospody/ a az oni si udelaji Stedry vecer, tak se pak i s jejich syny konecne odkyblovat domu do PRahy. Vysledek? 8 let jsme se vzajemne nestykali,na svatbu jsme je nepozvali, naseho syna videla jednou, nasi dceru ani jednou, kontakt byl zcela nulovy, tj ani zadne sms k vanocum atd.. Mne to bylo i blby, tak jsem obcas poslala fotky, odezva zadna, tak jsem se nevnucovala. Cas hrany obrousil, po osmi letech se ona ozvala, uz byla nekde jinde a my taky, tak jsme se zase zacali stykat, ale tech 8 let uz nasim detem nikdo nevrati. Tak pozor, abys nedopadla stejne.
Jinak mi prijde divne, ze premyslis o tom, ze jsi pomahala dospelemu synovi pri lecbe rakoviny a zes jim pujcila auto. To beru proste jako naprostou samozrejmost, stejne tak, jako ze stejne pomuzeme rodicum my, kdyz jim mame co nabidnout.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.