| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Fren, já tu ale moc ráda čtu, protože pak člověk vidí určité věci i z jiných úhlů od jiných lidí, naučila jsem se tu toho tolik...vážně. Neuvěřitelná směsice různých druhů lidí, názorů, postojů,tužeb...způsobů života.

Co se týká dětí - já si myslím, že blbé vztahy (byť dočasně) s nimi se dotknou každého rodiče.
Člověk dětem opravdu musí dát vše tak, jak nejlíp dovede, dokud ony chtějí, dokud jsme pro ně důležití, dokud ony touží po tom být s námi, učit se od nás, být v naší blízkosti - ovšem taky tak nějak přiměřěně :-).
A až dospějí, můžeme jen doufat, že v životě obstojí, že budou spokojeni a že se budou i za námi rádi vracet. Že budou chtít s náma sdílet - partnery, děti, starosti i radosti - taky přiměřeně ~:-D.

Je dost těžký ten okamžik, kdy se děti úplně trhnou :-) a ani nezáleží na tom, kolik má člověk vlastních zálib a svého vlastního života, dotkne se to nějakým způsobem každého - víc či míň...je to velká životní změna, od té doby je všechno jinak. Krom jiného člověk musí do života přijmout i jejich partnery, které si nevybral a kteří mohou být diametrálně odlišní od našeho vnímání a představ a kteří najednou naše "děti" ovlivňují místo nás.

A jo, musíme si to vyřešit podle svého...stejně to vše přirozené jde jen přijmout a nějak se k tomu podle svého postavit.
Ale je fajn, že tu jsou a že člověk vidí to pokračování, je legrační, jak na dceři začínám vidět svoje postoje, svůj způsob mluvy, zpívá si jako já (ještě nedávno to nesnášela, teď to u ní nesnáší zas její dcerky), tvoří, vychovává holky podobně jako jsem vychovávali my je...až se musím smát.

Tak to prostě stojí za to - děti bych neztracovala - když už ne kvůli nim, tak i kvůli nám.

Včera jsme měli rodinnou oslavu (tentokrát ne u nás ~:-D~:-D~:-D) a tchyně říkala, jak si uvědomuje vzácnost toho okamžiku, že můžeme být všichni spolu - zdraví a spokojení a pohormadě...a jak si toho váží ~s~.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.