Ač jsem stejně mladá, jako Fren starší syn, tak ji mám taky ráda. Dokáže nabídnout i čistě racionální pohled na věc. To je mi dost blízké a taky mě ta za to lidi často odsuzují, ale někdy rodině a situaci pomůže pragmatický přístup a ta pověstná kalkulačka v hlavě víc, než ťuťu ňuňu a pak se sice milujeme, ale máme se blbě. Nemyslím si, že by fren neměla svoje kluky ráda, jen očekávala více za to co pro ně udělala a kdyby ji to bylo jedno, tak by sem nepsala.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.