| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nechci být trapná, že už to tu řeším rok, prosím víte někdo, jak se píše odvolání k zamítnutí průkazu ZTP?
K příspěvku jsem s vaší pomocí podala a teď přišlo ještě toto. Ten průkaz oni hodnotí taky podle bodů zvládání zákl. živ. potřeb (zžp) nebo podle čeho? Jakýsi vzor jsem našla, ale ani nevím, z jakého roku a vůbec ty formulace.. se mi zdá nějaký divný. Jestli to není podle bodů, tak jak to mám zdůvodnit? Mám jim popsat, jak jsem v pátek ve škole čekala třičtvrtě hodiny, protože byl ráno nějaký divný, tak jsem přijela dřív a on si chtěl dohrát na schovku - stál sám za skříní a na oslovení říkal - já čakám na mamku, mamka přijde ve dvě, ty nejsi mamka, mamka přijde ve dvě.. nebo jak si v autobuse hraje na kočičku, chodí po čtyřech a otírá se lidem o nohy a mňouká.. nebo ani nenastoupíme, pořád počítá čísla (neumí počítat), bus 54 je 5+4 a rovná se 18 nebo 80 nebo X nebo XY, co ho napadne a já nevím, co je právě správně, tak čekáme a čekáme, dokud se nedopočítá; nebo jak sedí doma na lavici u dvěří a čeká na nějakou imaginární návštěvu; nepřejde sám z jedné místnosti do druhé, bojí se, volá mě a čeká, až ho vezmu za ruku - do pokoje, na záchod.. jak v sobotu v obchodě strkal rohlíky do sáčku, což nedokáže, a počítal furt jedna - spadl na zem, dva - spadl, sedm - trefil - čtyři rohlíky nabral na 14 pokusů; jak každé ráno chodíme do školy poslední, protože řešíme u auta scénu, že je tlustý mědvěd, v zimních věcech, a to auto ho uškrtí, bo se nevleze do sedačky a pás je zlý had, (furt má dvacet kilo, 126cm, musí mít sedačku) než ho uklidním, než ho posvlíkám, než ho připásám, máme zase nějakých čtyřicet minut..

A trapná jsem před nimi, na těch úřadech, myslela jsem, že zvládnu všecko, že jsem držák, nejsem, už jsem k.o., to je jak z Kafky.. Mamka už tu chodí denně, abych si oddechla, on chce stejně mě, tak sedím a koukám, jak se mu věnuje a ona mi nosí antidespresica, už mám pěkná sbírka psyhofarmak v téhle domácnosti!
No to stačí, nechci si stěžovat, napište mi prosím k věci. díky

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.