Problém ledaskde
Mně se letos naprostou náhodou (a díky Rodina.cz
) podařilo část matčina cukroví zachránit k poživatelnosti. Jka tu onehdá byla diskuse o plísních v cukroví, tak jsem tu následně měla na návštěvě rodiče a vykládala jsem jim, jak to pořád píšu rok co rok na různá místa na internetu a je to jak hrách na stěnu házet.
No a včera mi máti poslal po tátovi cukroví - a prý "tys tak šíleně vykládala o těch plísních, že jsem to všecko dala do mrazáku"
No tak fajn, to, který tam dala krátce po upečení, je sice takový uťunťaný (ale to matčino bývalo vždy), ale nezkažený a poživatelný. Synovi nejede, ale s mužem to sníme.
No a to, pro který už bylo stejně pozdě, páč už bylo tři týdny před zmražením v krabici na blakponě, je skutenčně ohavné, plesnivé a vyhodila jsme ho. O tom plesnivém pomlčím a matku velice pochválím, jak tím zamražením to skvěle vychytala a že to podvodní a Masarykovo má vážně moc dobré. Uáá! Jsem klikař,loni to bylo horší, plesnivé bylo vše a to je pak tanec mezi vejci, odrážet neustálé dorážení "a jak chlapečkovi chutnaly ty moje prasátka a kolečka...a proč mu to nedáš, chci vidět, jak mu to chutná..."