| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

já mám dva bratry, vypořádání o dům proběhlo už před asi 10 lety, vyplatili jsme bratry, takže toto už u nás nehrozí, ale přesto máme problém, taky se odcizujeme čím dál víc a je mi z toho smutno

důvod je prostý - my si nemůžeme dovolit co ty dvě+ další rodiny, oni jsou víc spolu a mají potřebu nás neustále poučovat, halvně co se týká výchovy dětí, a to přesto, že naši kluci jsou opravdu hodně úspěšní a oni mají děti ještě malé, přesto mají neustálou potřebu tvrdit, že co my děláme je blbost, naše výchova není správná, to oni... zatím se ukazuje, že naše výchova a náš přístup vede k úspěchu dětí a jejich děti jsou sice normální v pohodě, na druhou stranu neskutečně rozmazlené vším, co mají. Moje maminka to sice vidí a občas to mně i řekne, jim ale nidky a když se sourozenci pustéí do mě a poučují, ona neřekne ani slovo, když, tak spíš okřikne mě než je, takže já už se do sporů s nimi nepouštím, vyhýbám se jakékoliv řeči o našich dětech, když to někdo začne, nejčastěji právě maminka, tak co nejdřív odcházím, jinak hrozí hádka

bohužel, je to tak

zrovna včera jsme říkala svým klukům, že doufám, že si v životě budou pomáhat a ne se poučovat - u nás totiž navíc jeden je dost úspěšný a rozhodně ho ani nenapadne jakkoliv pomoct nám, přestože měl možnost třeba zaměstnat mýho manžela nebo i mě v době, kdy jsme byli bez příjmu, zato dokázal poučovat, jak je potřeba si najít práci, která nás i s dětma uživí a pokud to neumíme, tak jmse si je neměli pořizovat - úponěkud mu bylo jedno, že manželovi zrušili podnik, byl dva měwsíce na pracáku, než našel jinou práci, a já jsme končila MD a byla jsme v mým oboru u nás nezaměstnatelná

o to víc si vážím známýho, ktrý rozjel firmu z ničeho se svým bratrem a švagrem, jsou na tom všichni stejně, a toto u nich asi nehrozí

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.