| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj,
holky, vaše dcery mi vůbec nepřipadají stejně staré s Honzou, to je takový mimino. Jsem ráda, že je podzimní a má do nástupu do školy ještě dost času. Hlavně je to líný Honza a když se mu něco nechce, tak ho všechno bolí, pláče, vzteká se a nejde to po dobrém ani po zlém.
Po týdnu práce mi kluci onemocněli a jsem s nimi na OČR. Naštěstí v pátek a další týden jsou tady prázdniny, tak se z toho mohou vykurýrovat. Zatím je to jen viróza, ale Honza mě včera v noci vystrašil. Kolem půlnoci se začal dusit, nemohl se nadechnout, ale do toho kašlal, jak když chcípá pes. Lekla sjem se, že je to laryngitida, o které jsem jenom slyšela a nikdy neviděla. Naštěstí zabraly kapky do nosu i na kašel.

Minulý týden jsme si užívali sněhu a když se vrátil manžel z Ruska, vzal kluky na rybník na brusle. Honza stál poprvé a Toník asi po třech letech. Moc nebruslili, jen se na tom šourali, ale zážitek velký. Pak si v botách zahráli "hokej" a Honza zapadl v rákosí pod led. Naštěstí to bylo u břehu a měl to jen nad kolena, ale ledová bota v botách a jeli domů. V sobotu jel manžel s Toníkem na běžky na Brdy, ujeli asi 10 km, vrátili se za tmy. Honza brečel, že chce jet s nimi, ale nemá ještě běžky.

A mám novou "kámošku" - pračku. Tak teď pere to, co se mi během jednoho týdne nashromáždilo (a to jsem tři várky vyprala u kamarádek). Ještě, že to suším doma a rychle to schne.

Dnes má Toník 8 let. Slavit to budeme až o víkendu, dnes jsme rozlítaní, že bychom se ani nesešli všichni doma. Stavovala jsem se na chvilku za paní učitelkou, protože byly třídní schůzky a já se tam nedostala. Učení dobrý, je chytrý a počáteční zpoždění dohnal. Jen to chování ~n~, doma taky. Pěkně nám klackovatí a hrozně trápí Honzu (holt konkurence). Tak se snažím najít nějakého odborníka, kdo mi řekne, co s tím.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.