| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Šuplíku,

právě, že nedělali, dojížděli jsme na to samo, co Monty u S., nebyl způsob, jak ji donutit, i kdybychom nutící byli.

Jediné, co jsem udělala, že jsem našla ten gympl, kde je teď, který měl druhé kolo přijímacího řízení.

To, že třeba právě v matice rozkvetla (ona skoro ve všem, ale v té matice hodně výrazně) má na svědomí především její třídní matikář. A stejný matikář vůbec nesedí té naší druhé, co je na stejném gymplu...takže ne že by byl on geniální matikář, spíš prostě nejstarší sedí právě jeho styl. No a té druhé naopak. Bez ohledu na lidský přístup, který je skvělý.

Já jsem prostě díky našim holkám z nějakého vyvozování něčeho z něčeho, zejména pak z různých testů vyléčená. Těch proměnných ovlivňující život je tolik, že člověk nikdy neví, co přijde. A někdy to, co vypadá jako "znouzectnost", se ukáže být tím nejlepším, co dítě mohlo potkat. A naopak, pečlivě zvolená "ideální" varianta se pak ukáže šlápnutím vedle.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.