| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

dneska na návštěvě
Máma:koupíme ti letos ke kulatinám víkendový wellness a pojedeš sama, aby sis odpočinula, bude to jen pro tebe!!!!
já: děkuju, ale sama nikam jet nechci (jakože wellness klidně, ale třeba s kamarádkou, což mě ani nenechala říct)
M: ne my ti to koupíme jen pro tebe, proč bys nejela sama
já: děkuju, ale já na víkend sama nepojedu
M: to jsem ráda že to vím, tak ti nic kupovat nebudeme
já: neříkám, že bych nejela, ale ne sama
M: co bys nejela sama, se tam seznámíš s někým
já: ale já se nechci seznamovat, mám svoje lidi, pokud to půjde udělat tak, abych se domluvila s kamarádkou, tak ano, pak si to užiju, ale sama nepojedu
M: to si udělej jak chceš, my to ale zaplatíme JEN tobě

na podzim : k moři pojedeš v létě s námi, děda (ex tchán, bere syna a mojí mámu) to zaplatí, co bys nejela, potřebuješ moře jak sůl. Ne nepojedu (srabácky nepřiznám, že hl.i kvůli ní), potřebuju pokrýt celé prázdniny kluka a společná dovolená mi nic nevyřeší.... ale proč bys nejela, zadarmo, já s dědou budeme vařit, ty si odpočineš

.......... já prostě miluju nařízený dovolený a víkendy

takže chápu, jak to u vás probíhá a vůbec ti to nezávidím

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.