Mám to stejně - s jedním rozdílem. Je mi velmi nepříjemné kohokoliv o cokoliv žádat, nejen o peníze i o služby. Peníze jsme si půjčili jednou, od rodičů. A s tím, že je do půl roku splatíme. SPlatili jsme je do 4 měsíců , prostě se zadařilo. Byla to půjčka na auto, abych mohla jezdit do práce, koupě velmi důležitá a opodstatněná. Přesto mi bylo dva dny před žádáním zle, a výčitky sem měla ještě dlouho po slpacení.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.