Z pohladu toho kto by chcel brat by mi bolo neskutocne luto keby ja ako rodic musim detom prepocitavat jogurty a moji rodicia chodia na Bahamy.
Zase na druhej strane viem ze sa to nestane, resp. nestalo kedze rodicia uz neziju. Vzdy nas podporovali a my sme podporovali ich. A som pripravena podporovat moje deti, uz teraz na to myslim a neminam bezhlavo na spotrebne veci. Skratka sme sa podelili, ale zas je pravda, ze u nas v rodine nikdy neboli tak velke rozdiely aby jeden nemal na jedlo a druhy nevedel co s peniazmi. Vzdy sme vedeli ako rodina hospodarit a predvidat. Mame rezervy, nepustame sa do riskantnych podnikani ani neminame bezhlavo, nemame v rodine ziadne "stratene existencie" tipu ozran, gambler a pod. Mame sa dobre ale moze prist choroba, nestastie...cokolvek nepredvidane a vtedy ocakavam od rodiny pomoc a takisto ja som pripravena pomoct.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.