Ja dodnes vidim tu starenku, u ktere jsem za penize nekdy ve dvaceti surovala, ona mi pak vzdycky uvarila kaficko a jednou se zeptala, co vlastne dela maminka a ja, ze maminka je na dovolene ve Spanlsku. Ve Spanelsku? A to je tam s tatinkem? Ne, ten byl v Britanii, pak ve Svycarsku s prateli a nyni je na letnim byte. Na letnim byte? A maminka je ve Spanelsku? Ona se tak divila a ja to tak nechapala, cemu jako, ze jsem to celych tricet let nezapomnela.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.