| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Lassie, já doufám, že to nevnímá nebo aspoň ne moc a ne špatně, samozřejmě člověk dělá rozdíly, dělá je mezi vlastníma, prootže každý dítě je jiný a potřebuje jiný přístup, tak je pochoptelný, že rozdíly, ty minimální, děláme i tady, ale podle mě větší rodíl, tkerý chudák malý vnímá nejvíc, je daný věkem - ti dva jsou starší, on je malý, ti dva jsou spolu na gymplu, onje sám na prvním stupni, zatímco ti dva ve svým věku můžou sedt večer u televize, on musí jít spát - ale to jsem jako neskutečnou křivdu brala i já, biologický dítě, prootže mí dva starší sourozenci měli ty stejný privilegia daný věkem a já ne :)

jinak kluci mají naštěstí každý z těch velkých s tím malým nějaký společný zájem, chodí spolu na kroužky, třeba s jedním na sport, s druhým na keramiku, tam to není rozlišený podle věku, takže můžou spolu
s jedním jede letos na tábor, starší tam bude jako vedoucí (pomocný vedoucí vzhledem k věku), ale budou spolu
hrajou spolu hry, jezdí spolu na kole,
když je nějaký problém, pomůžu všem stejně, bez ohledu an to, kderý se do maléru dostal, ať je to u jednoho pomoc se školu nebo teď u toho malýho incident s učitelkou, postavila jsem e za něho úplně stejně, jko bych to udělala v této situaci u starších, a to už dokáže vnímat

je mu teprve 9, těžko říct, co bude dál, v pubertě, ale zatím si myslím, že nevnímá rozdíly tak, e by byly daný tím, že není biologicky náš
bohužel některý rozíly jsou daný jeho povahou a něktrý zase jeho ranou zkušensotí v ústavu, ale to jsme se pokusili mu i vysvětlit, aby věděl, že na jeho chování někdy opravdu nemáme trpělivost, ale neznamená to, že by to byla jeho chyba, víme, že je to tím, že byl jako maličký dlouho v kojeňáku a pokusíme se mu pomoct to zvládnout a změněit se, a tady vím jistě, že to pochopil a vnímá to správně, už dokáže poznat, kse je problém, uvědomuje si to, mluví o tom a je ochotný poslechnout a udělat to, co podle mě vede k nápravě toho stavu, i když je to na dlouho, možná na pořád

stačí? :)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.