| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Anemon, já mám se synem zkušenost, že to, aby se ovládal a choval jak se od něj čeká v cizím prostředí (venku, ve škole apod...) ho stojí docela dost sil a doma už to pak prostě nedává...teda teď už celkem jo, ale je mu 8...když mu bylo 5, tak jsem vyloženě viděla ten předěl, jak se choval ve školce a jak potom doma....on to prostě potřeboval někde vyventilovat, potřeboval být doma i trošku nesamostatný a opečovávaný, aby nabral sílu být pak samostatný ve školce a venku...nevím, jak líp to popsat...
A přesně na něj sedí, jak tu bylo psáno - příkaz na něj působí jak červená na býka...pokud jsem mu něco dala stylem "teď hned uděláš to a to a prostě nediskutujeme", tak z toho byla pokaždé scéna...pokud jsem mu to řekla trošku s předstihem, vysvětlila proč to po něm chci a nechala mu prostor, tak většinou problém nenastal...ale každé dítě je jiné a u některých dá docela fušku přijít na způsob, jak s nimi fungovat~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.