Přidat odpověď
Nordico, ja s tebou vzdycky polemizuju - proste kazdy to vidi jinak. Ja cela ta leta tady ziju a plno veci, ktere jsem KDYSI videla jako ty bych ted absolutne nevymenila za to, jak je to v CR. Moje deti budou zrejme ve veku tveho syna. NIKDO mne k nicemu nikdy nenutil - do jesli chodila v 6 mesicich moje nejstarsi dcera, protoze jsem studovala a nebylo vyhnuti. Zadny negativni vliv to na ni - je proste normalni mlada zena s dvema vysokoskolskymi tituly, zrovna tak jako jeji sourozenci. Materska byla zmenena na 1,5 roku, muzou si ji vybirat oba rodice, a to uz od doby narozeni me druhe dcery. Rovnez 2 tituly (a nechlubim se, proste zdejsi skolstvi to vsem mym detem umoznilo, a to jak na zakladni skole co se tyce znalosti a vedeni k zajmu o vsecko mozne, co napr. ty jsi tady psala, ze jsi pro svehp syna nevidela, tak posleze s ruznymi vyhodami pujcek atd atd, ze ty skoly vystudovali). A jelikoz ja celou tu dobu taky ve skolstvi pracuju a celkem muzu porovnavat, tak proste s tebou nesouhlasim.
Předchozí