| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nordico, ja s tebou vzdycky polemizuju - proste kazdy to vidi jinak. Ja cela ta leta tady ziju a plno veci, ktere jsem KDYSI videla jako ty bych ted absolutne nevymenila za to, jak je to v CR. Moje deti budou zrejme ve veku tveho syna. NIKDO mne k nicemu nikdy nenutil - do jesli chodila v 6 mesicich moje nejstarsi dcera, protoze jsem studovala a nebylo vyhnuti. Zadny negativni vliv to na ni - je proste normalni mlada zena s dvema vysokoskolskymi tituly, zrovna tak jako jeji sourozenci. Materska byla zmenena na 1,5 roku, muzou si ji vybirat oba rodice, a to uz od doby narozeni me druhe dcery. Rovnez 2 tituly (a nechlubim se, proste zdejsi skolstvi to vsem mym detem umoznilo, a to jak na zakladni skole co se tyce znalosti a vedeni k zajmu o vsecko mozne, co napr. ty jsi tady psala, ze jsi pro svehp syna nevidela, tak posleze s ruznymi vyhodami pujcek atd atd, ze ty skoly vystudovali). A jelikoz ja celou tu dobu taky ve skolstvi pracuju a celkem muzu porovnavat, tak proste s tebou nesouhlasim.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.