Kudlo, "že většinový podání je to, co píšeš - jediný správný je založit rodinu, pokud možno co nejdřív, kdo si užívá, je sobec, je-li to ženská, budou "správní chlapi" rozebraní a pak bude litovat."
To jsem nepsala, ani o sobcích, ani o správnost založit rodinu co nejdřív.
Psala jsem, že si to musí každý určit sám, to nejde škatulkovat, je to věc každého, jak si to udělá a taky jakého partnera si vybere - tedy jestli budou spolu v kleci
, kterou si vzájemně vytvořili, nebo v partnerství, které bude zároveň dávat i tu svobodu (do určité míry).
Raný sňatek přináší rizika stejně jako pozdní.
Jde o nastavení toho kterého člověka - někdo se potřebuje vyžít v tom, že se nebude vázat a bude pařit a cestovat, pro někoho je vyžití ta rodina...
Obojí přináší úskalí...akorát já mám teď kolem sebe poměrně dost žen, které jsou hodně blízko ke čtyřicítce a mají stažený zadek, že jim ujíždí vlak. To je teda zase fakt...a "volní" přiměřeně staří a normální muži fakt k dispozici pro ně moc nejsou. To je taky fakt.
Takže za mě - já bych se vybuřovala jako ženská tak maximálně do těch 25, 26 a pak bych se poohlédla. Ale píšu o sobě