| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Libiku,
já mám ale pocit, že Kambala, Alraune a Monty to myslej úplně opačně, než ty to píšeš.

A to, že je hezký bejt finančně v pohodě a má si to člověk přiměřeně užít a není potřeba se za to užití stydět. Naopak že není žádný ejchuchů bejt na tom blbě, ale i to se nakonec dá zvládnout, když to jinak nejde. Ale že je rozhodně lepší bejt zdravej a bohatej.
A s tím já teda souhlasím.

Zatímco Kudla, podle mne, tvrdí, že nikdo vlastně není chudej, protože člověk v zásadě nic kromě čistý vody nepotřebuje a kdo má subjektivní pocit, že je chudej, tak jednak má přehnaný požadavky, druhak neumí hospodařit nebo je rozmařilej a do třetice si zoufá, protože má přání neodpovídající jeho možnostem. A Kudla nevěří, že existují rodiny, kde všichni pracujou jak jen mohou a přece mají co dělat, aby se vůbec uživili. Protože v tom případě ty rodiny blbě hospodaří nebo mají přehnané požadavky A to s dovolením je dost nadřazený názor.

Osobně k celému problému dodám, že si sice občas na výet nějakou sváču vezmu, pro případ, že bych zabloudila v divočině, ale daleko, daleko radši jím v hospodě. I ve vesnický. I nezdravý jídlo. A pivo! A když hospodu potkám, jako že většinou potkám, tak tu sváču klidně i nesním!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.