uvažuji, že naložím maso na sobotní oběd a pak jen rychle z každé strany opeču,s bramborama a tatarkou,je to velká mnamka,ale ted uvažuji, jestli i tohle jehněčí maso-plátky je třeba naklepat jako vepřové nebo nemusím. Počítám tak minimálně šířku či na výšku 1-2 cm.
Co myslíte vy zkušené kuchařinky nebo jak to děláte?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.