| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Dari, mne promoce taky prisla jako saskarna a traparna a sla jsem tam jen kvuli rodicum

mne na tom celem prislo smesne navic to, ze prvni promoci jsem mela v roce 89, kdy se v projevech dekovalo strane a vlade.....a druhou promoci na stejne fakulte jsem mela na jare 1990, kdy se v projevech dekovalo demokraticke a svobodne vlasti - pritom ti funkcionari na podiu byli ti sami lidi

zazila jsem promoce na skole v UK, kdy to taky byla velka slava, kde damy byly v kloboukach, ale tam jsem na promoci nesla, protoze se za to platilo a ja jsem tehdy hodne setrila - a rodina by tam stejne nejela, tak jsem si jen nechala poslat diplom, mimochodem normalni A4 napsanou na stroji (a ne udesne veliky diplom na rucnim papire psany latinsky s obrazkem peceti Karla IV.)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.