Snad nikdy se mi nic podobnyho neprihodilo az pred par lety mi ucitel hudby co k nam dojizdi nechal na stole vizitku svyho zahradnika a vzkazal po dceri ze zahradnik je sikovny. Nu, pobavili jsme se. Napsala jsem mu pak mailem, ze za kontakt dekujeme a ze driv nebo pozdeji dojde i na nasi prerostlou travu (zadny drama to tenkrat nebylo). A k tomu hned pokracovala s otazkama co vsechno dcera jeste potrebuje zvladnout do nejakych tehdejsich zkousek a jak to on vidi atd. No proste aby bylo jasno co je jeho role v nasi rodine. Vubec nechapu co ho to napadlo. Uz podobne pokusy nastesti pak neopakoval.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.