Nevím, co napsat - dlouho jsem neviděla, tak špinavá okna, aby mě to nějak zaujalo a nutilo přemýšlet o tom, proč si je neumyjí.
Já sama myju okna dle toho, jak zvládám - absolutně vůbec nemám stanovené, že třeba musí být na celém domě umytá všechny okna, sítě... Ano, snažím se je umýt - aspoň v přízemí před domem před Velikonocemi a Vánoci, ale horní patro opravdu nechávám na to, až na ně dostanu chuť případně až mě opravdu zaujmou, že by potřebovaly umýt.
A jinak tolerance nepořádku v domácnosti (vyjma oken a venkovních prostor) - když je člověk nemocný, tak je logické, že má jiné priority, ale pokud jsou v domácnosti práce schopné děti, manžel, třeba babička, tak myslím, že minimálně porovnat, uklidit povalující se věci, vysát, vytřít a setřít prach se dá
Mám kamarádku, která nemá úklid nikdy na pořadu dne, takže běžně tam vídáme binec - mají dva velké psy v domě... děti mají příkaz po příjezdu od nich svléknout vše co mají na sobě a dát to rovnou k pračce. Mám ji ráda, takže k nim jezdíme a na nepořádek ji opravdu neupozorňuji, ale i moje děti občas komentují nepořádek dcery v pokojíčku oné kamarádky - přitom je to už slečna, která by taky mohla mamince pomoct - jenomže tam jsou opravdu jiné priority no.