| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Alixo,

to pro mě není úplně čitelné.

Na jednu stranu o ní píšeš tak, že o kontakt má zájem jen ona (a kdyby bylo po vašem, tak byste se s ní nevídali vůbec), na druhou stranu,že vám hodně pomohla a že se v podstatě máte rádi.

Třeba je chyba na mém přijímači, ale tak úplně tomu nerozumím.

Chápu, že k ní cítíte určité závazky (pomohla vám a je to vaše jediná žijící příbuzná), chápu, že s ní kvůli tomu nepřerušíte úplně kontakty, ale v tom případě asi "víte, na čem jste" (stýkáte se s ní, aby nebyla úplně sama, jste připraveni jí pomoci, ale VÍTE, že to třeba na nějakej důvěrnější pokec prostě nikdy nebude).

Pokud mě někdy někdo vysával, tak to bylo v situaci, kdy jsem si dělala nějaký marný naděje a klamala sama sebe (že se to třeba změní, že se ke mně ten člověk začne chovat způsobem, kterého už od počátku nebyl schopen...)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.