Já jsem cukroví napekla, stromek s manželem koupila,dárky zabalila,ale týden před ŠD mi bylo divně a den po ŠD jsem prostě odpadla. Dnes jsem poprvé vylezla z postele a stále mi je děsně. Hupsla na mě nějaká chřipka nebo co. Mám pocit, že se utopím v rýmě a, že mi průdušky vypadnou ven. Celé vánoce jsem prospala a vůbec jsem nebyla s dětmi a manželem. O návštěvě rodiny a nějaké kultuře nemluvě. Opravdu perfektní vánoce a vzhledem k tomu,že v pondělí musím začít normálně fungovat přestávám býti optimistou. Takže za mě jsou letošní vánoce děs běs. A to ještě před chvilkou přišla dcera,že začíná taky kašlat. Ach jo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.