Přidat odpověď
V téhle diskuzi řešíme skoro výhradně její zjev, ale nedá mi to: některé jste tu psaly o úžasné love story a jak je super, moderní a osvícené, že mladý má starou. Tak si zkuste představit, že se tady objeví nick s dotazem o radu: "poradˇte prosím, co mám dělat. Jsem učitelka na střední škole, mám 3 děti a zamiloval se do mne můj student, takový roztomilý koloušek. Obávám se, že k němu také něco cítím.Ještě není zdaleka plnoletý, mně je o 24 let víc. Jeho rodiče jsou z našeho vztahu neštˇastní a rozhodli se ho poslat na další studia pryč. On slíbil že se vrátí a jednou si mne prostě vezme. Co mám dělat? Jak se k tomu postavit? Mým dětem je x, xx a xxx let."
Vsadila bych nevím co na to, že by se tady strhla taková mela, jakou rodina už dlouho neviděla. Odhaduji to na 300 a více příspěvků. A ruku na srdce - co by asi většina z Vás pisatelce napsala? Schytala by to ze všech stran jako málokdo. Takže mi některé Vaše příspěvky, milé dámy, v tomhle světle připadají jako pokrytectví nejvyššího kalibru. Nějako Mařku z Horní Dolní by tady většina lidí znectila, p.Macronovou tady většina obdivuje. Mně je strašně nesympatická nejen zjevem, což není tak podstatné, ale svojí životní historií.
Předchozí