| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj, jen povzdech..... nějak se mi všechno nakoupilo a nic nestíhám pořádně.
Pracuji na menší úvazek, teď jsem v práci povýšila a chtěli by, abych víc pracovala, že bych mohla ještě jít výš( současná práce je ok, stíhám a jsou náramně spokojení, asi ať moc).
Manžel prudí, že pracuji moc a měla bych se mu víc věnovat. Děti prudí, že se jim málo věnuji( učení se nepočítá , mám speciálně 2 dny v týdnu volno, kde jsem jim nakoupila jejich aktivity a vozím je- bydlíme na vesnici).
Nestíhám domácnost, naštěstí mi tchýně hrozně moc pomáhá, je úplně zlatá.
Ale mám pocit, že vlastně noc nedělám pořádně- kdybych nechodila do práce, mohla bych se věnovat jenom rodině. Kdybych chodila na plný úvazek, mohla bych udělat na stará kolena kariéru( možná)......takhle plichtím od všeho něco- a mám pocit, že nikdo není spokojený.
Asi s tím nic neudělám....jen to musím ze sebe dostat.....vlastně já bych byla v pohodě, kdyby muž a děti neprudili a v práci se netvářili, že jsem panička, co nemusí pracovat a jen se baví .......chjoooooo

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.