| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Oba dva čtení, táta historii, moderní hudbu a celkově "mladej" přístup k životu, zpěv, zdědila jsem po něm lásku k tanci a společenskému životu, to jsem nestihla okoukat. Po babičce mám lásku k cestování a po dědovi miluju Prahu, po druhým dědovi knížky:-).

Co na mě nepřenesli je od mamky sportování a záliba v matice, oboje nesnáším a od táty zahrádkaření a chataření, to taky nesnáším, jak někde viděl kus pozemku, hned to zryl a něco pěstoval, dneska má dvě zahrady, každou v jiným městě, to je něco, co fakt nechápu~t~ a ještě k tomu nutil nás, fuj~t~

Syn po nás má rád tanec, společnost, knihy, hudbu, Prahu, cizí jazyky a cestování, ale cestuje do zemí, kam mě by to teda nenapadlo~;), v jeho věku pro mě byla exotika všechno na západ od nás a vlastně je doteď, největší sen je New York, on to má úplně obráceně~;).
Dcera je taky na jazyky, hudbu a tanec, ten jí jde tak dobře, že po mně to nemá~t~, bohužel po mně má absolutní neschopnost něco počítat, jak vidíme čísla, je nám špatně.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.