| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Slupko, nikdy jsem nemohla na atletické závody v sobotu. Na to, aby mě pustili do ciziny, musel trenér k nám domů.....kdykoliv jsem se vrátila z tréninku kecy: kdyby jsi se radši učila, mohla jsi ještě vytrit, když už si vysala.....
Jediné na co mě pustili v sobotu, byli hasiči, oni byli místo pionyra asi se báli....a pak ty okresní a krajské závody branné....
Atletické jen během týdne....v sobotu hezky v 6h odjíždím k babičce makat, na tyhle blbostí co k ničemu nejsou není čas....

Prakticky jsem se o každý trénink atletiky musela hádat......

Sokol jen když se nacvicovalo....hasiče jo....na ty jsem chodit mohla....asi se opravdu jen báli.

Jo a tretry mi půjčoval oddíl, oblečení z Tv že školy. Je to stalo jen ten poplatek TJ.
Na atletiku jsem skoro nic nepotřebovala, první tretry, který jsem měla svoje jsem si kupovala sama.

Chapej, pro ně to bylo vždycky poflakovani.....

A asi ulejvani....

Hele ono se třeba jezdilo se školou plavat v sobotu v 8h odjedzd.....nebyla jsem nikdy.....

Když jsem se doma zmínila, že se v 20 letech učím pořádně skákat šipku...., že jsem to mohla umět od mala.....těch keců, že oni to nikdy nepotřebovali, k ničemu to není a běda jestli přijdu o práci, kvůli sportu.( mě z práce jednou normálně pustili na závody)...dodneška nechápu jejich myšlenkové pochody.

Jsem prostě vyvrhel.....a možná kvůli tomu ty kluky k sobě nikdy nechtěli....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.