| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Diskuze tu už kdysi byla, ale je to pár let. Já jsem vyzkoušela akorát Zahradnictví Kruh a Rostlinky.cz a ani jedno mě úplně nenadchlo. U obou nekonečné dodací lhůty, nikdy netušíte, kdy to dorazí. Kruh úplně pidi rostliny, Z Rostlinek to přišlo takové polomrtvé, ale všechno se vzpamatovalo. Ovšem pamatuji si, že to měli naprosto vymakaně zabalené. Čili to přežilo i zaslání Českou poštou, jen tedy rostliny byly dost unavené.

Teď mě trochu láká Citrus-shop.cz, mají tam toho spoustu... Ale zas mi to přijde až podezřele levné.

Jo a kdyby někdo věděl, kde mimo Austrálii sehnat semínka Australian Grass Tree, budu povděčna. Nepřežil péči mého bratra, ač jinak přežívá požáry buše:) Česky se to snad jmenuje žlutokap. Díky!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.