| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Chtěla bych se vás zeptat na názor: mám sestru, která žije několik let s přítelem v jeho domku,nyní státnicovala. Ona je spíš introvert a víc taková hrdá jakoby.
Sama jsem byla u toho, když u nich byli na návštěvě tcháni a ptali se a zajímali,jak pokračuje s učením,jak diplomka,prostě projevovali o ní zájem,ona jim ochotně odpovídala.
Nyní udělala státnice,vše ok a asi 3. den po státnicích i její přítel přečetl zprávu,kterou mu na WA poslali jeho rodiče - že je mrzí, že jim nenapsala ani písmenko,že státnice udělala,když se xkrát sami zajímali,a že má ona malé eq.Byla z toho nemile překvapena.
Oni se to dozvěděli tak,že jim to jejich syn napsal,ale mrzelo je,že to ona nenapsala přímo jim,kontakt na ně má a ne jeden.Její přítel se jí před rodiči prý zastal, že nemohou vědět,v jaké byla situaci a cosikdesi.Ale nic zvláštního se po státnicích ani před nimi nepřihodilo,naštěstí.
Já jsem jí teda jako její ségra řekla, proč jim tedy nedala vlastně vědět a ona,že si prý nemyslela,že o to tak stojí.
Dál si myslím,to už jsem jí neříkala,že to zmatlal i její přítel,když jí přečetl zprávu,která nebyla pro ni určena,jen se mu svěřovali rodiče se svými pocity - jak jsem pochopila.
Myslím si, že jeho rodiče mají v tom pravdu,nějak jsem na jejich straně,nikdy jí nic zlého neudělali a i ona proti nim nic do té doby neměla,ale je to jen má domněnka.Ptala jsem se ségry včera,jestli jim to alespon dodatečně napsala a třebas se nějak pokusila omluvit,že to nějak vypustila,ale prý nic nikomu psát nebude.

Co vy na to? - jak z pozice té studentky,tak když si představíte,že jste tchýně a mladá vám ukáže,jak vás má vlastně na háku-nemrzelo by vás to?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.