| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tchyně je nějaká sebestředná, ne?
V centru dění by teď měla být sestra, coby čerstvá absolventka VŠ, nikoliv tchyně se svýma tanečkama.

A projevila tchyně snaše aspoň nějakou účast přímo před zk.? Zajímala se předem o podrobnosti, kdy, co, jak se cítí, apod.? Pokud max. zazněla věta "dej pak vědět", tak bych si já, coby snacha, fakt nemyslela, že jí na mých státnicích nějak extra záleží, tudíž bych taky nedala sama vědět.

Z pozice tchyně bych to se snachou docela prožívala, včetně povzbuzujících sms přímo v den zk. (pokud bych měla jistotu, že neobtěžuju) Pokud bych se následně dozvěděla info o průběhu od syna, brala bych to naprosto jako dostačující, PODĚKOVALA bych za informaci, a aktivně bych sama snaše gratulovala. Myslela bych si maximálně to, že je snacha ze zk. tak vyšťavená, že se jí nechce rozesílat x sms.

Mám to čerstvě za sebou v pozici skorotchyně, jen tedy s maturou, nikoliv státnice. A když mi zeťák po některé zkoušce psal, jak dopadl, po některé jsem se to dozvěděla od dcery, byla jsem ráda, že uspěl a absolutně mě nenapadlo řešit, KDO to zrovna MNĚ měl sdělit - taky mi to nemusel říct ani jeden, však co je mi vlastně do toho ...

A za přečtenou sms bych jako partnerka byla ráda, že vím, na čem jsem - i s budoucím manželem, podle toho, na čí by se postavil stranu.

A ty jako sestra bys měla vědět, že máš stát na straně ségry, jinak se jednou může stát, že se třeba zrovna ty, dozvíš až od cizích lidí, že se ti narodila neteř ~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.