| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Chodím na pohovory a protože jsem po RD a nemám takřka žádnou praxi, nemám šanci.
Zkouším i nižší pozice, mám malou praxi v administrativě, personalistice a v službách, přesto se mi nedaří.
Tento týden se mi stalo, že jsem naletěla - inzerát vypadal velmi dobře, ale realita naprosto odlišná. Jsem teď hodně ostražitá a opatrná, tak ráda bych pracovala, nemám žádné podmínky, jsem myslím schopná, ovládám time-management, jsem organizačně schopná, administrativa je jako můj druhý koníček, jsem komunikativní, empatická, umím naslouchat i pracovat.... ale .....
Je mi přes 40 a bojím se, že žádnou pořádnou práci nenajdu.
Poradíte mi ? Kdo má podobné zkušenosti ? Jak se hledá práce ? Jak zaujmout ?
Budu ráda za každou informaci.
Hodně jsem toho načetla a nastudovala na netu, realita je však úplně někde jinde....
Jsem hodně aktivní, hodně toho zvládám a tohle je jediná věc, která mi nejde.....
Teď si dám měsíc pauzu, jedu na dovolenou a pak asi půjdu pracovat na kasu, mě je to jedno, že mám VŠ.
Díky za odezvy.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.