Přidat odpověď
Tak to jsem čekala tvrdší kalibr, když má neteř kazit dceru .... jako nejdřív věkově (14 let mi přijde už na kazení dost) a když je teda 14 tak jsem myslela, že jí učí kouřit nebo jí kupuje alkohol.
Nechci tě urazit a je to nadsázka: Ano, přpadáš mi "praštěná" (opravdu nemá být urážka). Tanga přece nejsou nic primárně závadného. Mně nevyhovují, ale mám kamarádku, která jiné nenosí a nemůže si je vynachválit - je to taková spíš šedá myška, naprosto spořádaná a hodná holka, absolutně k chlapům nevyzývavá - prostě jí to prádlo vyhovuje.
Mladým holkám asi připadá atraktivní, protože to vypadá neotřele a vůbec bych 14 letou (ani 17 letou nepodezírala, že to nosí, aby nalákaly chlapy. I to alování je naprosto nevinné, to moje holkdy aplikují (decentně) od nějakých 11 let.
To samé se týká triček s odhaleným pupíkem. To si teda myslíš o neteři pěkné věci....
Fakt bych se uklidnila a holce dáreček dopřála (mám stejně starou dceru, její spolužačky některé tanga nosí, ale jí to vadí). V některých kalhotech je prádlo vidět tanga netanga....(při to předklonu, ve dřepu).
Předchozí