Adri, já tě docela chápu. Asi bych ty tanga taky nepreferovala na takhle malou holku. Nicméně já bych na to šla mazaně. Ne tak razantně jako ty. Já bych si s dcerou udělala holčičí den a vyrazila bych na nákupy. Tam bych jí nechala vybrat oblečení a jen decentně usměrňovala. Místo tang bych jí nabídla třeba hezké krajkové brazilky nebo krajkové prádlo. Moje dcera tanga nenosí - nosí brazilky. Tanga měla jen pod závodní šaty a nebylo jí to moc příjemné takže nějaká tanga doma má,ale preferuje ty brazilky a hezké krajkové prádlo. Nešla bych na to cestou zákazů,ale cestou toho nabídnout jí něco,co se bude líbit jí a tobě to nebude vadit. Ona se nebude stavět na zadní a ty elegantně dosáhneš svého.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.