| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

"Myslím, že je hanba pořídit si děti, ale nebýt schopen se o ně postarat bez cizí pomoci (pokud je jinak všechno v pořádku, všichni jsou zdraví apod).
Přijde mi jako chucpe NÁROKOVAT si od prarodičů hlídání "abych ušetřila". (Oproti tomu pobyt prarodičů s vnoučaty považuji za velmi přínosný a pokud bychom měli "hlídací prarodiče" kteří by hlídali mému hypotetickému sourozenci a mně ne, tak by mě možná mrzelo, že s nima moje děti nejsou v tak úzkým kontaktu, ale určitě ne kvůli penězům, to je přece problém nás rodičů."

Kudlo, ty peníze na hlídání jsem uváděla spíš ve smyslu, že pokud rodina potřebuje častěji hlídat a nemůže vůbec počítat aspoň s nějakou pomocí prarodičů, tak to pro ní může být dost těžké - i finančně. Finančně proto, že by si musela platit veškerá hlídání, zatímco třeba druhá rodina má pro své děti jednak kontakt s prarodiči a k tomu ještě hlídání zdarma.
Pokud prarodiče hlídají jen jednu skupinu vnoučat a druhou vůbec, pak to pro tu druhou rodinu může být mnohem náročnější a to i finančně - teda pokud se nejedná o bohatou rodinu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.