| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já jsem hodně podcenila, že chlap nedokázal jednat na rovinu. Např. jsme si po svatbě chtěli pustit video ze svatby a chtěli jsme ho ukázat i mojí svědkyni, ale neměli jsme video. Takže chlap zavolal příbuzným a nabídl jim, jestli se nechtějí podívat na naše video ze svatby a když teta nadšeně souhlasila, tak jí řekl, že s sebou přivede i pro ni naprosto cizí osobu. ~e~ Takových blbostí byla řada už i před svatbou a mně to zaráželo, ale nepřikládala jsem tomu až tak velkou důležitost.
A dneska mne už víc varuje, když dotyčný je tzv. chytrý jak rádio, všechno ví, všude byl a od všeho má klíče a odrazuje mne černobílé vidění světa a to, když se chlap prezentuje vždycky v tom nejlepších světle (a všichni ostatní jsou blbí, nebo zodpovědní za jeho problémy).
A taky mi přišlo zarážející, že chlap se mnou nechtěl trávit žádný čas sám, v podstatě furt mne tahal po nějakých návštěvách, neuměl se se mnou bavit a měl hodně divný smysl pro humor (většinou právě ponižoval okolí).
Přišla jsem o nekritický pohled na chlapy. ~;) Zpětně vím, že jsem byla naivní až blbá.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.