| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Burte, my jsme právě naopak se synem, když byl malý, na ty pohádky koukali společně...povídali jsme si o tom, co tam bylo, nebo jsem občas dovysvětlovala děj, když mu něco nebylo jasné apod...mně naopak přijde špatně posadit děti k těm pohádkám samotné, hlavně ať koukají a já mám čas na nějakou svojí práci... Teď už je syn větší, takže kouká na všechno možné i sám, ale stejně dává přednost tomu, když to může s někým sdílet...televizi máme jednu v obýváku, kde jsme vlastně všichni celou dobu, pokud jsme doma, kuchyň je propojená hned vedle...od jara má syn TV i nahoře v pokojíčku, ale kouká na ni minimálně, občas ráno o víkendu, nebo když večer dávají fakt něco, co chce vidět a my chceme koukat na něco jiného, ale to bývá málokdy...takže u nás někdy koukáme na TV všichni spolu, někdy kouká jen někdo z nás a ostatní si dělají svoje a někdy na ni nekoukáme nikdo...komunikaci nám to neničí, vlastně ani neznáme co to je, být každý zalezlý někde ve svém s něčím jiným~:-D, většinou jsme všichni dole v kuchyni a obýváku a nahoru chodíme vlastně téměř jenom spát:-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.