| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jasně že lidi lítaj s různýma zavazadlama, neboj~;) A co mívaj divných zavazadel hlavně na cestu zpátky :-)
Akorát že v charteru s cestovkou na letní dovolenou to asi nejčastěji prostě budou ty kufry.

Klidně můžete i tašku, jen se to prostě hůř nosí než když jede na kolečkách. Párkrát jsem s dětmi jako druhé zavazadlo ke kufru měla velkou tašku, ale prostě s tím kufrem na kolečkách se líp manipulujeme a uvezou to i děti, tak jsem koupila druhý kufr.

S velkým báglem, tedy batohem, což asi míníš tou krosnou jsem v minulosti mockrát letěla, ale to když jsem cestovala na vlastní pěst. Ale i s těma cestovkama to někdo mívá.

Z praktického hlediska - můžou to orvat, ale to i ten kufr. Házejí tam s tím hrozně. Na druhou stranu já ten bágl protáhla po světě po všemožnejch nákladovejch prostorech v autobusech, korbách kdečeho apod, že letadlo je proti tomu čajíček, a přežil to všechno.
Zabalit zrovna krosnu ale nedoporučuji, jak to pak asi ponesete, musí se to dát hodit na záda.

Palubní zavazadlo - taky možno cokoliv, jen je nutný si pohlídat rozměry a váhu.

A hele neřeš jestli budeš za exota, to mně tedy přiznávám nikdy nenapadlo takto uvažovat, řeš co bude pohodlný a užitečný pro vás.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.