| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

A napadlo ti, že třeba má mamons fakt oprávněné pocity?
Já jsem např. byla v práci, která byla super- v mém oboru, který mě baví. Vždy jsem se těšívala do práce, i když jsem byla na brigádě u pásu. Nikdy jsem neměla v kolektivu problém, pracovně jsem podávala nadprůměrné výkony (u pásu mě pracovníci upozornili, že mám zvolnit, jinak jim zvednou normy, v zaměstnání v mém oboru jsem byla ze 4 lidí nejlepší...). A v tom posledním zaměstnání to byl děs. Koleginím bylo kolem 20 let, byly semknuté kolem jedné čůzy, která mě šikanovala, schválně mi dávala špatné informace, pomlouvala mě a pod. Denně jsem jezdila domů s brekem. V práci jsem to většinou ustála s kamennou tváří, po výjezdu autem z brány jsem se rozbrečela. Ze stresu jsem si tam uhnala astma, vysoký tlak a žlučník. Kolegové by zajisté tvrdili, že jsem byla málo schopná, pochybuji, že by si přiznali, že v jiné atmosféře a s jejich mírnou pomocí bych se zapracovala za poloviční dobu a byla v pohodě. Ono totiž i to, co jsem udělala skvěle, se setkalo s úšklebky a blbými kecy.
Mamons, najdi si něco jiného. Dělnická místa jsou k dispozici. Tady to už, obávám se, dobré nikdy nebude.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.