Když jsem měla malé děti já, tak jsem se snažila, aby za mě nikdo nic dělat nemusel - umožnili mi například, abych šla do práce, když přišel manžel domů (byla jsem tam pak třeba do deseti večer) nebo vypomohla tchýně. V té době nebyla možnost home office jako ji máme teď. OČR jsem neměla nikdy.
Mám jen jednu dětnou kolegyni (kolegy nepočítám, u nich toto zajišťují skoro výhradně manželky) a ta má možnost home office a velice ochotné tchánovce. Zrovna tenhle týden jim dala na hlídání nemocného syna. Lékaře dětí řeší společně s manželem.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.