Přidat odpověď
Aleno, nejedna se jen o povinnost noseni rousek. Celkove ta pravidla byla jina. Byla dokonce jina v kazde zemi Nemecka. To ze ceske ministerstvo neco neuvadi, jeste neznamena, ze to neexistuje. Taky se nikde nepise, ze v taxiku dosud nesmis sedet vepredu. Kolik muze vezt taxik jednotlivych pasazeru. Ze i ridic musi mit rousku. Cech nemusi resit provoz sluzebniho vozidla, jede soukromym. Vztahuji se na nej jina pravidla. Vcera jsem jezdila cely den po meste taxikama, protoze jsem mela auto v servisu. Delaji to vsichni, dost tezko si to vymysleli. Kdyz ma nekdo firmu o 30 dopravnich prostredcich, tak asi vi co se ma a co se nema. Jina jsou pravidla, kdyz cestujes s nekym, kdo ma stejnou adresu, jina jsou pravidla, kdyz cestujes s nekym, s kym mas rozdilnou adresu, prestoze jste spolu stravili celou noc v posteli. Je tam spousty vyjimek a jinach predpisu, treba nikdy nesmis mit rousku na obliceji, kdyz ridis, pokuta je za to vysoka. Ale ridic taxiku tu rousku mit musi. Vlastne jako jediny ridic v provozu.
Předchozí